Voor een toegangsticket voor Bobbejaanland ben je al snel minstens €23 kwijt. Maar vanaf nu kan het anders: het is mogelijk om te betalen per minuut dat je het pretpark bezoekt. Zo betaal je 0,12 euro per minuut dankzij een app.

Wanneer je in de buurt bent van Bobbejaanland en je hebt zin in één ritje op een achtbaan, is dat nu perfect mogelijk zonder dat je de volledige toegangsprijs moet betalen. Dankzij de app Tapperuse betaal je 0,12 euro per minuut, wat neerkomt op 7,20 euro per uur.

Tapperuse kan je gebruiken in zwembaden, sauna’s, pretparken, klimbossen en kinderspeeltuinen. Bobbejaanland is een van de eerste deelnemers in België die gebruik maakt van de app.

Het grote voordeel van de app is dat je een locatie kort of spontaan kan bezoeken, waarbij je zelf in de gaten kan houden hoeveel je uitgeeft als toegangsprijs.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Download de Tapperuse app in de Appstore of Google Play Store
  2. Vind een locatie en ‘tap in’
  3. Wanneer je de locatie verlaat, tap je uit
  4. Je betaalt achteraf met AfterPay

Na het bezoek krijg je een e-mail van AfterPay met een factuur. Deze dien je te betalen binnen 14 dagen. Je betaalt dus enkel voor de tijd dat je aanwezig was op de locatie en 0,75 euro transactiekosten.

Nog een voordeel: je moet met Tapperuse nooit meer betalen dan de prijs voor een dagticket (exclusief de transactiekost). Indien je minder lang blijft, ben je dus altijd winnaar.

De app is vooral gericht op jonge gezinnen die niet de tijd hebben om een volledige daguitstap te maken.

Alle locaties waar je Tapperuse kan gebruiken kan je terugvinden op https://tapperuse.nl/locaties/

 

Vond je dit artikel interessant? Deel het met je volgers: